Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2005


Livets förutsägbara stencil

Nedmontering sker varje dag
Det blir bara värre
Ett rigoröst bakslag
Ingen förstår min synvinkel, mitt synsätt
Jag säger inte att jag alltid har rätt
Men ingen kan annat än att se rakt fram
Ingen lyssnar trots dekadensen
Ni tvingar mig till att lägga in en motion
Att argumentera med inslag av provokation
Då kanske man får en klen reaktion?
Alltför många följer en livsplan som liknar en stencil
Lika förutsägbart som ljudet från en glassbil
Vill bli hög på livskonsumtion
Inte välja någon enformig väg till livets slutdestination




Fri vers av FalkeN
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-07 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FalkeN