Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att välja


Så liten är min röst

Så många öppna dörrar
och frågor utan svar
Så många fagra löften,
attack och självförsvar

Jag suckar lugnt och tänker
att tiden har sin gång
Jag lyssnar till mitt inre
i livets följetong

Mitt lilla jag i världen,
så liten är min röst
Min lilla stund på jorden
i hoppet finns all tröst

@JessicaMarieOlsson2018

www.facebook.com/jessicasdikter

www.instagram.com/jessicasdikter

 




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-07 22:03



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jättefint skrivet! Jag har återvänt till dikten flera gånger :-)
2018-09-12

  Fulbergarn

En liten text om liten, men ändock,
en röst

Fint skaldat
2018-09-08

    tramp
så sant !
2018-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP