Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsendehetsen total

Och i England har
allt blivit galet
och utsendehetsen
har blivit total


Hemsidor baserade på
andras åsikter om hur
användarna ser ut

 

och när ska verkligheten
i allas egenhet uppskattas
när det bara handlar om
att falla in i mönster som
varit osedda så länge




Fri vers av virre
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-06-13 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre