Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flätande Händer

min trollkarl,
med vitt hår i svart korpjacka
i ögonen ädelstenar
silkesfingrar och hud
våra tunna nästan transparenta trådar
så fint vi flätar de in i varandra
ihop samman väver vi
väver vi i tysthet
med brinnande ögon
vår vackra fläta..




Fri vers av vattenödla
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-10 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vattenödla
vattenödla