Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poem december 2023

Från december 2023:
Nu är det krig i ukraina och i palestina,

Känslan av att något bara måste explodera
Jag är inte ens ledsen längre, bara lite för mig själv
Bara lite avstängd innesluten sådär
Vi låtsas fortfarande som att våran ensamhetskollektivism är både unik och normerande
Precis som när vi var tonåringar, med nitbälten och svarthåriga frisyrer




Prosa av vattenödla
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-22 20:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Palestina är en skurkstat.
2023-12-23
  > Nästa text
< Föregående

vattenödla
vattenödla