Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har såklart inte bara varit såhär. men vissa saker måste ut.


Efter årens slagfält

Hemligheter
är vad som får en människa att åldras.

Tänkandet...

Mitt hjärta
Varit ensamt desperat pulserande guppande
Ute på havet

Tystnaden och alla ljuden...

Att kämpa ensam
Fast man ska vara två...

Under allt detta, frågar jag mig nu
Ärade jag mina känslor? Inte alltid.
Men det
var omöjligt.




Fri vers av vattenödla
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-08 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vattenödla
vattenödla