Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till L


Fågelunge

Skuggor
av färger, former
som en spya
eller blodet från ett skott mot skallen
Befläckas Väggen
av upplösta
spyflugeliknande
frihetstrasor

Trummor,
slår i Dövörat VÄGGENS uppkomst
azulblå vinande kometen
likt dina kärleksvingslag
fågelungen jag rör sin nacke vrider ur den ur kroppen
i extas
skrikande tjutande
fågelunge som brinner i fingerspetsarna




Fri vers av vattenödla
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-04 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vattenödla
vattenödla