Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt från 2006, men lika aktuell idag.


eko över bråddjup

 

 

Dagen ger luft

åt min svindlande insikt:

Vi är barn av Gud

 

Den viskande brisen

som är Du

bär mig

i sina andetag,

får mig att formas

till den jag är i Dig





Fri vers av Per Rydberg
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-12 09:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fina ord att ta med sig in i nattens vila
2018-09-12

  Kalypso
Så sant, så fint skrivet.
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg