Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningen med livet



Ibland går jag förbi ditt fönster, men du bor inte längre kvar bakom gardinerna och vårt försök att älska är över för länge sedan. Kanske är meningen med livet att säga hej och hejdå i kaoset av skadeskjutna drömmar om att kunna förankra planeten vid en fast punkt.

Jag vet inte, men jag var som lyckligast när vi strövade omkring planlöst på marknadsplatsen, särskilt de gånger det spöregnade och ingen av oss sa någonting. Vi längtade efter solen vi flera gånger sett tillsammans, sa ingenting om hur det känns att beskäras på varje millimeter hjärta.

__________




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-12 11:17



Bookmark and Share


    violas
Så vacker,sann och ömsint
2018-09-17

  Staffan Nilsson
Fin bild av komplikationerna kring att ständigt vara i rörelse. Att vara på väg och inte låsa in sig är kanske meningen med livet.
2018-09-12

  Kungskobran VIP
Vilket öde
trasigt hjärta
vilken smärta
2018-09-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Som i vanlig god still levererar ni väl genomtänkta ordalydelser,med solblänk i knivskarp egg.
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP