Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blås fritt

Låt motståndet formas
till flöjtens väggar
och blås vackra
underfundiga melodier
med Guds andedräkt




Fri vers av ecel
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-12 14:51



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket fint!
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel