Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du kan välja att byta ut texttiteln mot "lyckan" , "godheten"...feel free:-), ja allt gott och fint som existerar.


Kärleken

...roterar runt sin egen axel
och landar mjukt i din hand
innan den sakta försvinner

om du inte väljer att knyta din näve




Övriga genrer (Aforism) av Max Poisé
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-14 14:06



Bookmark and Share


  Lindalou
Jag lade in ordet ”månadslönen” och även det stämde bra men vackrast är ändå kärleken. Kanske det vackraste ord som finns. Tack för en fin liten text.
2018-09-14

  Öknens Ros VIP
gillar!
2018-09-14

  DominiQueen
vackert min vän, men låter som en kraft utanför på flyktigt besök,
en skir kraft,
väsentlig men
som ej får fångas själviskt i habegär...
om jag inta knas-tok-tolkar? :-)

Jag ser det som att detta vackra fina t.ex KÄRLEK (en älskad favorit) finns evigt kvar, och att det befruktats med det vi redan ÄR och har
med en öppen hand dansar kärleken närvarande fri
typ: paralellt i olika nun, olika rum, olika själar
btw
(Yes, svävar ut igen) ;-)
btw
det finns teorier inom andliga kretsar om att om två älskar fysiskt i ett samlag, så uppstår en fusion och det i kommer alltid vara en rest kvar av varandra på energiplanet.
Det blir verkligen en tankeställare. Tänk om det är sant? Alla ungdomsäventyr? Förälskelser? förivranden? alltså historia "by gone"? icke alla andas visst enligt den teorin i ett avtryck ...
Tanken att då vara samman med någon med t.ex "mord i sinnet" eller annat "bitterhet' t.ex känns då inte bara motbjudande utan direkt hölsovådlig.

Max, min vän med detta sagt, jag tror på avtrycken på gott och ont, och den där goda kärleken den får mjukt vara kvar, andas som ett eget liv, dom en del av allt som är, lyckligt, lyckligt, välkomnad i min hand, och det kan inte försvinna eftersom alltet är just en del av alltet.

Så skönt att inte klamra fast, men ändå veta att ALLT finns kvar ... kanske bara som ett litet pirr, men alltjämt ... Kärleken är evig..

haha här har Du krattan, min vän ;-)
Namaste
Ljus & Kärlek
Tack att jag har fått Din tillåtelse att orda fritt hos Dig, älskar det, Du inspirerar så, ett ord från Dig och jag skrattar, gråter, flödar, njuter.

Max! Du är Poesi. Liv

fortsätt rotera :-)
/D.
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé