Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kända stigar.

140918

Jag låtsas som om jag inte vet
men jag vet precis
Jag har tillåtit mig själv
att bli förälskad igen

...

all denna dumdristighet
på grund av en dröm
och en alldeles underbar person

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-15 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP