Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur börjar man dagen..?


Leende läppar

Börja din dag med leende läppar
börja din dag med ett rungande skratt

När du din morgon med glädjen greppar
då tar du på dig en blommig hatt


du känner dig toppen
ditt humör är allt opp den


ty du har klätt dig med



HUMORNS KRAVATT!




Fri vers av Rimsmeden
Läst 620 gånger
Publicerad 2006-06-13 09:31



Bookmark and Share


    Annan.Stans.
wieee! ^^ jag var lite nere när jag började läsa det här, men nu är glad igen! XD tack för det!
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden