Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spöke

I natt väckte du mig
Du allra mjukaste spöke
Dina öron nuddade mig
Och sa
Det kommer bli bra
Stora stora svarta ögon
Såg mig
Mjukt
Din vita doft
Svepte ömt
Ett moln av trygghet
Värmde
Somnade runt min kropp
Och försvann
In i drömmen
Igen




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-17 04:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig text som berör!
2018-09-27

  Anya VIP
Fin kärlek till en katt...tänker jag.
2018-09-21

  ULJO
Katten smyger om natten. Fin text
2018-09-17

  Marita Ohlquist VIP
Ett älskat husdjur ger tröst i nattens mörker!
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP