Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser

Du ser
livet i mig
Jag är
ett med livet och döden

 

Du ser
andetagen
Jag är
kvävd i mörka skogar

 

 

Du ser
viljan hos mig
Jag är
orkeslös och matt

 

Du ser
aldrig
tårarna i ögonvrån
och de rödgråtna ögonen

 

Du ser
det du vill se

 

 




Fri vers av WhatIsLife
Läst 199 gånger
Publicerad 2006-07-24 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife