Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Meander betyder också en dekorativ ornamentering på konsthantverk


Meandrar

I en bäckfåra rinner
vattnet i meandrar
Det gör det
levande och klart

I grävda diken
rinner vattnet rakt
Utan svängar blir
diket lerigt och igenväxt

Vad säger det oss
Vad betyder kurvorna
Fram och tillbaka
finner vattnet sin väg

Är det så vi alla
letar oss framåt
i motståndets fåra
för att till slut veta
att vi alla tillsammans
är Gud enaff




Fri vers (Fri form) av ecel
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-24 21:05



Bookmark and Share


  Viksten
Fin kombo av text och bild
2018-09-24
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel