Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära...



Kunde jag hålla dig
närmre
än nära
kyssa
din ängslan
mot
grynings stillhet


höll jag dig nära
närmre än nära
evigt
mot mitt hjärta

Den ro

den ro
jag ville giva

oändlig

sprungen ur min enda önskan

Bodil Sandberg - 06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-06-13 21:11



Bookmark and Share


    Louvisa
närhet, innerlighet
mycket vackert
2006-06-14

  Clara-Fina
Så kärleksfullt och längtande....otroligt vackert. Poesi för själen! / Clara-Fina
2006-06-14

  Myself
underbara ord,gillar närmre än nära.det blir ju jättenära.
2006-06-13

  Daniel_78 VIP
ja det är mycket vackert,
närmare än nära
gillar gillar
och slutet, sprungen ur min enda önskan
det är
2006-06-13

  mb74
mycket fint skrivet:))
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg