Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara är en sådan dag idag ...


Att få älska med dig ...

... alldeles i gränslandet
mellan dröm och verklighet ...

...  är något av
det allra vackraste jag vet ...

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________
Tidigare publicerad här i augusti 2012

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-25 17:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vi lever i en dröm
kärlekens dröm
låt oss aldrig vakna upp
min älskade
2018-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP