Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång jag ser er spelar jag mig själv i en annan roll

och mina tårar
rinner redan
för det skådespel
som utspelar sig
varje gång jag
återser er


låtsas vara
någon jag aldrig
varit i närheten
av att vara


och ska spela
spelet av att vara
som ni tror mig
ytligare en dag


välj bort mig,
jag har ju redan
valt bort er


tillbakablickar in i själen
och tårar som inte vill torka
för allt det skådespel som
man måste visa er och
den här gången
ingen dryck att
nyttja till att fly
undan tårarna och
kunna spela sannare




Fri vers av virre
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-06-13 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre