Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta var finns du?

Oh vad jag saknar ett hjärta att hålla i handen,
ja du läste rätt,
ett hjärta för mig är en omskriven version
av en älskad varelse!
När jag älskar någon gör jag det främst med mitt hjärta
och lindar den andres hjärta kring mitt.

De slår tillsammans och skickar ut det livgivande vackra
i våra ådror,
och låter kropp och sinne få det ultimata av varandra.
Men det sammanflätade hjärtat känner också
en oerhörd empati...
jag känner den personens smärta i mitt sammanlindade hjärta.

Mitt hjärta var finns du?




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-28 09:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och stark i berörande ton!
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP