Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kära kusin!

Sommarens äventyr var över.
Hem till skolgång och pappa och mamma.

Det är så konstigt men sommarlovet går så fort.
Ändå har vi badat, ridit barbacka, rasat och lekt.

Plockat hallon och blåbär, ätit pannkakor i massor.
Retat grannens tjur.

På kvällen låg vi och kliade myggbetten.
Vi sov skavfötters, för bäddsoffan var trång.

Vi kramas på förstubron, du ska åka hem till stan.
Tårarna hänger i våra ögonfransar.

Vi syns igen säger vi.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-28 14:32



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Åh så jag känner igen mig <3
2018-10-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
På livets ljusa
sida få glida
sida vid sida
klart avbrott
där lär ju
sen svida...
2018-09-29

  M.Eta
Vilket mysigt sommarminne kusiner emellan.
2018-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP