Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändlig

ändlig
yta
materia
0ch atmosfär
oflybara storheter
gränser för livsutsträckningarnas
allra yttersta

mina egna mikrosekunder
i alltet
är som en suck eller hostning
bara
av axelryckning från tiden




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-28 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP