Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gate Gate Paragate 2

Runt ljus
Runtom
Runti

Vad göra för att upptäcka det?

Mörker

Linjärt mörker
Linjärt i det yttre
Linjärt i det inre

Vad göra för att upptäcka det

Ljus

Bortom ljus och mörker
Inom och utom

Vad göra för att upptäcka det

Gate gate paragate




Fri vers av ecel
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-29 15:37



Bookmark and Share


  Niliboy
Men ljuset från Herren å himlen det vägleder å frälser!
2018-09-30
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel