Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktsökande

skulle någon berätta
hur det kommer sig
att kontaktsökande
inte lönar sig
annat än i drömmen

i verkligheten blir
allt bara till
platta avslag




Fri vers av virre
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-06-14 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre