Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vardag och fest 41

Veden sprakar högt
Trasmattestämning alltid
Pappersprassel hörs

Kakelugnens susande
söver och lugnar sinnet




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-01 19:49



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint å stämningsfullt!
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel