Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..när mötet varit och sitter som en tät morgondimma i nerverna..


Ingenting




Jag har ingenting
ingenting
att säga, informera
att fråga, undersöka
att undra
eller ifrågasätta.
Jag ringer för att mina öron
är mina fingertoppar
nu när du, hela du,
är i hörsnäckan
en elektronisk ljudgestalt.

Jag vill ingenting
ingenting
som du inte vill
men mera av det båda vill,
närhet
tillsammans
hud mot hud
hår mot hår
lår mellan lår
läppar mot läppar
tungor omslingrade
fingrar sammanvävda.

Så jag ringer
fast jag ingenting
ingenting
har att säga
annat än det
våra själar
redan vet att sakna
några timmar
från varandra.




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 654 gånger
Publicerad 2006-06-14 07:31



Bookmark and Share


  yoyyo
slutraderna är prfekta, gillar dem
och hela texten
snyggt

tack!
2006-06-14

    ej medlem längre
Vackert! Lågmäld text men ändå fylld av en påtagligt varm längtan!
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer