Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sjutusan till karl!

Trodde du var en vek en.
En blek en.

Jag vet man ska aldrig döma hunden efter håren.
Men jag tyckte du var en svår en.

Du var tvärsför om någon sa nått.
Varför har jag aldrig förstått.

Livet tar slut, för både fattig och rik som vi vet.
Finns ingen skillnad i det.

Hörde du gått dit vi alla ska gå.
Då bör det detta på gravstenen stå.

En sjutusan till karl!
Han var!




Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-03 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP