Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens

Jetzt möchte ich etwas essen sonst kriege ich HUNGER.

Gulaschsuppe und eine Tasse Kaffee im nachinein.

Wasser oder MER dazu?




Prosa av Annika Persson
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-03 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson