Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagarerskans glädje!

Vi tog en fika på kanelbullens dag.
Den var stor, den var god och gav mig mod.

Väl hemma igen sattes baket igång.
Allt går så lätt om man trallar en sång.

Blev cirka femtio bullar med smör, socker och kanel.
Tog ett glas mjölk och slukade en del.

Nu ska jag dela med mig till barnbarna mina.
De kommer att le, rent av skina.





Bunden vers (Rim) av Ezmeralda VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-04 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP