Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


triptyk av ecel


Inga ord

Inga dikter kommer flygande
Inga ord kommer svävande

Bara en djup önskan
att alla ska ha det gott och bra




Fri vers av ecel
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-04 18:26



Bookmark and Share


  Niliboy
Tack för fin ord!
2018-10-04
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel