Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hud mot hud

hud mot hud
ansikte mot ansikte
läppar mot läppar
snälla;
gå inte
håll mig tills jag
brister mot ditt altare




Fri vers av liz
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-06-14 11:57



Bookmark and Share


  Cris
vackert... det blir så nära så nära
och "brister mot ditt altare" snyggt
2006-12-28

    ej medlem längre
En känslig och mycket vacker text,
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz