Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vilgots teckning


Natur 23

Skimrande eklund
bredvid litet vattenfall
Naturens sanning

En ekorre plockar upp
ett ollon ur vattenskum




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-05 15:46



Bookmark and Share


  Viksten
Jättefin kombination av text och bild
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel