Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag min resa

Sitter i dotterns rum
Varför då
19 år å stan med 100 kompisar

Sonen sitter i andra gaveln
Ritar något i 3D i annan värld

Sitter här med gitarren
Att farsan stått på scen
Va

Att jag så här långt
Ser mina förlängda kärlekar
Lever ett liv jag stolt kan möta
En insikt som jag inte kan mäta mig emot
Vid den åldern
Men en livsinsikt som är mindre

Min livsresa behåller jag
Alla öden jag mött
Utan värdering slår jag de flesta
Ingen vet mer än jag i detta
Ingen vill behöver veta vad jag

Kärlekarna frågar undrar hur jag kan tala med alla
Hade dom sett min resa genom livet så
Likaså folk som tror dom vet vad jag sett
Upplevt, slåss emot, för

För mig
Bara mitt liv
Som det är
Undra på att folk funderar
På min kunskap
Inom praktik och teori
Likväl
Så förminskar
Jag mig själv




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-05 23:10



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Intressant text som lämnar öppet för egna funderingar och tolkning,snyggt!
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP