Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rädslan

En inre stark rädsla, oro och sorg fyller mitt hjärta ofta
Min kropp blir svag
Mina steg långsamma
Mina tankar spridda

Tårarna rinner
Hjärtat blöder och tystnaden tar över mig
Mina tankar tar mig till otäcka händelser

Jag känner att en tung sten blockerar min andning
Min själ vill skrika av inre oro

När oron och rädslan tar över min vardag
Börjar jag vakta dig
Vakta dina steg
Din närvaro
Om du andas och är vid liv när du sover

Mina blickar försöker jaga dina ledsna blicka när du är vaken
Följa dina tunga långsamma steg när du går

Jag försöker att befinna mig nära dig så mycket som möjligt
Jag önskar vara din skyddsängel för att inte hända dig nåt
En ängel som skyddar dig mot otäcka farliga tankar

I dem svåra sorliga stunderna önskar jag få ditt lidande, din djupa sorg och oro
Önskar jag få hålla om dig och krama dig som när du var barn

Håll ut min älskade son
Ha ett hopp om att den otäcka rädslan försvinner från mitt och ditt liv för alltid
Älskar dig






Fri vers av Blomma 68
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-06 19:32



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Innerligt vackert och smärtsamt i en obeskrivlig stark kärlek till ditt barn .
2018-10-06

  HenrysDotter
Så starkt och berörande
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68