Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh tjejer, oh tjejer...

Kvinnan stod vid önskebrunnen
skickar önskan ner, nyss uppfunnen:
Låt mig då slippa
hem sköta, fritt trippa!
Man dök upp då! Hon var försvunnen...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-07 13:14



Bookmark and Share


  limerick
Me too like this poetry!
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt