Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett annat liv.


Viljashtethlia -

-



Som


Livspillan ur Nattgömman
som sår

det Ofattbara Gudsstoftet
i en Stjärnas Bredd

mjukt runt din dröm -

älskade -


som för att öppna en Oerhörd -

Återväg -


-





Fri vers av J-M
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-07 20:33



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Så vackert skrivet. Bilderna som växer fram vissnar som ett ständigt växande universum.

Jag läser in en erfarenhet nästan som om döden varit på besök.
2018-10-08

  Nanna X
Mycket vacker dikt, och titel!
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M