Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppar, iskristallklara

Glansfyllda
droppar, som
pärlor, jag
dricker daggen, den
iskristallklara

(över himlen ett stråk, en
annan vind, en
tid, en
hetta och)

i eldsmålande
virvlar
rödglödda gnistor;
skummande, tornande
färgspraksdans

(ja, sedan efteråt
en vinter;
dvala
min nakna själ
alldeles
dunluddsmjuk)




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-08 20:43



Bookmark and Share


  Ninnesdotter
Tiden och rummet - flytande och ändå så vackert fångat i ett ögonblick. Som dunluddsmjuka smekningar.
Tack!
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim