Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se oss!

Det viktiga för oss är att vi har varandra.
Att inte gå förbi en medmänniska som behöver en kram.

Alla stressar på i livet, det ska hinnas allt ska göras.
Den som inte har en röst kan inte höras.

Orättvisa är ett ord som ej bör finnas.
Ingen ska förringas.








Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-09 10:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att bära med sig i dagen!
2018-10-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den bästa av
alla världar är
alla tas med
in i vår sfär!

2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP