Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simma, sam, försvann...

Saknaden går i
vågor, rätt ofta det sker...
Jag bara drunknar...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-09 12:25



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Det är då man simmar eller drunknar...
2018-10-09

  Verner Forsman
Ibland blir det bara lite för mycket.
2018-10-09

  ULJO
Så sant
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt