Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stäng av!

Det måste vara mitt otroligt
dåliga självförtroende.
Det är ju det.
Exakt DET.
Finito.
Nada.
Tack o hej då.
Bye Bye liksom.

Eller nej,
vänta...
Det handlar ju om
att jag inte har nån vilja..
Juste, jag vill ingenting.
INGENTING
ingenting alls faktist.
Nope!

Fast nja, det stämmer ju inte.
Jag vill ju finnas,
jag vill ju något.

Så vad handlar det om då?
... kroppsspråket.
Kroppspråket ja..
Ser ut som en nervös
fiskmås i ögonen som fladdrar
iväg. Eller som en fisk.
Nya smeknamnet: Fladder - fisken.
Eller:
"Nu har du den där fladder-fisk-blicken igen"

Hm..
I och för sig så låter ju min röst
som en messmörklutt.
Den där långa strängen
man tryckt och pessat
in i det sista för få ut den lilla
klutten. Så låter min röst när
jag pratar. Ingen utstrålning från
en liten messmörklutt.

Det är nog det...




Övriga genrer av Krimskramsan VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-09 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP