Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Esters målning


Labor of Love

Nära och kära
De vi går bredvid
De vi möter igen och igen

Vi samlar guld och pärlor ihop
Vi hugger ur och rengör
Tills ädelstenar glimmar




Fri vers av ecel
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-10 18:46



Bookmark and Share


  Niliboy
Javisst syns dom å går bredvid å vi slipar på pärlorna å guldet allt till vår glädje!
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel