Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mellanrummet

 

väntetid

i kärv oktober

höstens färger

börjar falna

facklorna vi kallar björkar

lyser envist

än så länge

lövens ringdans

följer vinden

vi ser förberedelser

till vita vilan

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-11 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg