Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nostalgi


Rött

Vildvinets röda blad
har fallit av
Ännu är hagtornens
röda bär vackra
jag sätter kvistar i vas
Tittar in i den öppna spisen
på den glöd som en gång fanns
Jag har förlorat
ett idealiserat du
och ett rött vi
Själv klär jag i blekrosa
Ett glas rött en klen tröst




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-06-14 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt