Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bygger på samma dröm som Familjehistoria - en drömraga: jämför denna dikt med fjärde strofen i ragan


fem i rad

 

pappan försvann på parkeringsplatsen

sonen släntrade efter på behörigt avstånd med hatten på svaj

vi tre i mitten

sökte varandras händer

mjuka, lika, olika




Fri vers av Nanna X
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-12 23:13



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
...mjuka,lika,olika- samma

Tack!
2018-11-11

  Staffan Nilsson
Kanske separationsångest?

2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X