Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt få utsikt!

Jag hoppas att jag aldrig tappar
barnasinnet att under kunna se...
Även i det lilla!

När i min kaffemugg
grädden kreerar så
underbara vackra ting
så att de slår ut allt bling bling
världen över och ibland
till och med kan få till
en gräddtoppad skön
lyckoklöver
eller strålande stjärnljus
i ringform i mitt krus!

Ibland blir där lite bus...

Figurer som buggar
och slår runt
tur att jag håller
mig med stadiga muggar...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-13 06:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texter som är pärlband med en lyster, kan få var och en dyster, att rata guld och diamanter, för att slippa känna sig som 'tanter', längta efter något sött eller bli kysster...
2018-10-13

  limerick
Fantastiskt härlig fantasi som alltid!
2018-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt