Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Linnea Eriksson


Vardag och fest 42

Känselspröt sänds ut
för att undersöka allt
från stora som små

De mest värdefulla för
att vi ska nå varandra




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-15 15:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbara du, så fint du skriver!
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel