Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på tal...

Sysslar du alls med någon sport?
Du bör skaffa nå´n uppburen sort!
Som dig uppåt tar!
Där du NÅ´N framgång har!
Jag rider ju! Vill Du ha: ESKORT?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-16 07:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En just sådan tvetydig sak, en text med hästen möjligen spak, liksom i en väl trimmad bil, hästkrafter mil efter mil, känns verkligen långt ifrån vrak.
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt