Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad är det egentligen jag ser?


Min pupill


Genom min pupill
ser jag saker
som inte du ser

Min pupill är mitt ögas
perspektivfönster

som reflekterar
hjärnans uppfattning
om
hur världen ser ut

Genom min pupill - som ett kikarsikte
ser jag det jag vill se

möjligtvis det jag inte vill se

eller kanske det jag faktiskt ser

Min pupill är ett förvånansvärt
svårbedömt kameraöga

ett svart hål

med rätt att se
vad det vill se




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-17 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP