Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vardag och fest 43

Födelsedag och
bror ger mig fotmassage
Det är underbart

Symboliserar freden
mellan bröder och systrar




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-17 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel