Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen känner mig!

Ingen känner mig, det känns bra.

Har mina innersta hjärterum,
släpper inte in någon dit.

De tror att de vet vem jag är,
nej så är det inte.

Du som alltid är så glad säger de,
men det är jag inte.

Nej, ingen känner mig!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-18 15:41



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
det allra innersta vill man inte lämna ut, den del av en själv man vill skydda.
2018-10-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Utanpå kan
många nå
men se hur
nå´n verkligen
mår få förstår...
Tack för att Du
berättade... Bara
att ta till och lära!

2018-10-18

  danne //
Jätte fin.
Vi vill inte alltid visa alla, då tar vi på oss en förklädnad så känner jag just nu av dina ord.

Tack Ezmeralda
2018-10-18

  Marita Ohlquist VIP
En del vill man ha för sig själv, känner igen mig i det!
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP